Näytetään tulokset 1–24 / 422

Koruja miehille

Vuosien ajan koruja on pidetty olennaisena osana naisen vaatekaappia. Ajat kuitenkin muuttuvat, ja miehet ovat nyt saavuttamassa trendin. Miesten koruista on tullut olennainen osa modernia muotia, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Valittavana on loputtomasti vaihtoehtoja sormuksista rannekoruihin ja kaulakoruihin. Tämä artikkeli tarjoaa kattavan oppaan miesten koruista ja korostaa saatavilla olevia erilaisia ​​​​tyyppejä, materiaaleja ja tyylejä.

Miesten korutyypit:

Miesten koruja on eri tyyppejä, joista jokainen palvelee eri tarkoitusta. Tässä on joitain yleisimmistä miesten korutyypeistä:

Miesten Sormukset:

Sormukset ovat ehkä suosituin miesten korutyyppi. Niitä on eri tyylejä ja malleja yksinkertaisista nauhoista hienostuneisiin kappaleisiin. Sormuksia voidaan käyttää erilaisiin tilaisuuksiin, arkisista tapahtumista muodollisiin tilaisuuksiin. Yksi suosittu tyyli miesten sormuksista on kantasormus. kanta-sormukset ovat olleet olemassa vuosisatoja, ja niitä käytettiin vahasinetin leimaamiseen kirjeisiin ja asiakirjoihin. Nykyään kantasormukset ovat enemmän muoti-ilmiö.

Rannekorut:

Rannekorut ovat toinen tyyppi miesten koruista, jotka ovat saaneet suosiota viime vuosina. Niitä on eri materiaaleista, kuten nahkasta, metallista ja helmistä. Rannekoruja voidaan käyttää yksittäin tai pinottuna luomaan kerroksittainen ilme. Yksi suosittu miesten rannekorun tyyli on nahkainen ranneke. Nämä rannekorut on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja niitä on eri väreissä ja malleissa. Nahkaiset ranneke rannerenkaat sopivat täydellisesti arkisiin tilaisuuksiin, ja ne voidaan yhdistää farkkujen ja t-paidan kanssa.

Kaulakorut:

Kaulakorut ovat klassisia miesten koruja, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Niitä on eri pituisia ja tyylejä yksinkertaisista ketjuista monimutkaisiin riipuksiin. Kaulakoruja voi käyttää sekä arki- että juhlaasujen kanssa. Yksi suosittu tyyli miesten kaulakoru on dog tag kaulakoru. Alun perin sotilashenkilöstön käyttämistä kaulakoruista on tullut muoti-ilmiö. Niitä voidaan muokata nimellä tai viestillä, ja ne sopivat täydellisesti arkeihin tilaisuuksiin.

Miesten korvakorut:

Korvakorut eivät ole vain naisille; niitä voi myös rokata luottavaisin mielin. Miesten korvakoruja on saatavana eri tyyleinä, mukaan lukien nappeja, vanteita ja roikkuvia korvakoruja. Niitä voidaan käyttää yksittäin tai pareittain. Yksi suosittu miesten korvakorutyyle on nappikorvakoru. Nappikorvakorut ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä, ja niitä voidaan käyttää sekä arki- että juhlaasujen kanssa. Niitä on eri materiaaleista, mukaan lukien kulta, hopea ja timantti.

Miesten koruissa käytetyt materiaalit:

Miesten korut valmistetaan erilaisista materiaaleista, joista jokaisella on ainutlaatuiset piirteensä. Tässä on joitain yleisimmistä miesten koruissa käytetyistä materiaaleista:

Metallit:

Metallit, kuten kulta, hopea ja platina, ovat suosittuja miesten koruissa käytettyjä materiaaleja. Kulta on näistä kolmesta suosituin, ja sitä on saatavana eri sävyinä, mukaan lukien keltainen, valkoinen ja ruusukulta. Hopea on myös suosittu metalli, ja sitä käytetään usein arkikoruissa.

Nahka:

Nahka on suosittu materiaali miesten koruissa, erityisesti rannekoruissa. Nahkaisia ​​rannekoruja on eri väreissä ja malleissa, ja ne sopivat täydellisesti arkeen.

helmiä:

Helmet ovat toinen materiaali, jota käytetään miesten koruissa, erityisesti rannekoruissa ja kaulakoruissa. Niitä on eri kokoisia ja värejä, ja ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puusta, luusta ja metallista.